Baseus tablet/smartphone houder voor bureau of bed - Geschikt voor schermen tussen 4.7 en 12.3 inch

€ 42,99

Bezorging in 2-3 weken

 
  • Universele houder geschikt voor smartphones en tablets
  • Bevestig op randen met een dikte tot 0.99cm
  • Ontspannen werken of relaxen

Met deze Universele 360° Verstelbare Tablet en Telefoonhouder van Baseus kun jij je Tablet, Telefoon of Laptop handsfree gebruiken aan tafel, aan je bureau of in bed! Dankzij een aanpasbaar klemsysteem, klem je jouw smartphone, tablet of laptop stevig vast en geniet je dankzij de volledige verstelbaarheid in iedere gewenste kijkhoek genieten van jouw favoriete foto's, video's of teksten!

Universeel te gebruiken

Deze Baseus 360° Verstelbare Bureau en Bed Houder is universeel voor smartphones, tablets en laptops met een afmeting tussen de 4.7 en 12.9 inch. De Houder bevat aan de achterkant een stevig klemsysteem om deze afmetingen aan te passen aan jouw smartphone, tablet of laptop!

Daarbij is deze Houder ook universeel te gebruiken voor vrijwel ieder vlak object. Gebruik deze Baseus 360° Verstelbare Tablet en Telefoonhouder te gebruiken op o.a. tafels, bureaus en bedden tussen de 0,05cm en 0,99cm.

Volledig verstelbaar

Ook kan deze Tablet en Telefoonhouder dankzij de flexibele arm volledig worden versteld op jouw gewenste kijkhoek! Zo kan je hem verticaal in 180 graden afstellen en is hij 360 graden verstelbaar om jouw smartphone, tablet of laptop in iedere gewenste kijkhoek te kunnen draaien, dus ook zowel landscape als portrait mode. Zo kun je handsfree jouw favoriete films, video's of teksten kijken in de hoogste comfort! 

EAN code 6953156224223
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Baseus
Kleur Zwart
Compatibel met Tablets en smartphones
Plaatsing Vloer