Mijn winkelwagen

(0) producten

Betalen & veiligheid bij Hoesjesenladers.nl

 

We zijn dan wel een webwinkel, maar we beperken onze betaalmogelijkheden niet tot internetbankieren. Zo heb je naast iDEAL ook de optie om je bestelling met Afterpay, PayPal of Bancontact / Mister Cash af te rekenen. Hierdoor maken we het ook voor onze Belgische klanten mogelijk om af te rekenen of om pas te betalen nadat je de bestelling ontvangen hebt. We lichten onze betalingsmethodes hieronder allemaal even toe:

 

Wil je meer informatie over veiligheid tijdens het afrekenen?

 


 

 

iDEAL

 

GRATIS iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. De betaling wordt uitgevoerd via de beveiligde internet omgeving van je eigen bank, waarop je kunt inloggen met de bij jou bekende inloggegevens voor internetbankieren. De betaling wordt bovendien direct verwerkt zodat wij ook direct tot levering kunnen overgaan!

 

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder dat je jezelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inlog gegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

 

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • iDEAL is een snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
  • iDEAL is bij ons geheel kosteloos te gebruiken!
..........

AfterPay

 

€0,75 - AfterPay voert voor Hoesjesenladers.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Hoesjesenladers.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan je betalen tot een bedrag van €100,00. Voor deze service zal €0,75 extra worden berekend.

 

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 


 

 

 


 

PayPal

 

GRATIS - Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Je eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld je creditcard of je eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van je creditcard of bankrekening. Je laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop.

 

Een PayPal betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

 

Bankcontact / Mister Cash

 

GRATIS - Speciaal voor onze klanten uit België accepteren wij betalingen via Bancontact / Mister Cash. Met Bancontact / Mister Cash kan je veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kan je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat je daarvoor een extra account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

 

Wij berekenen geen extra kosten voor betalingen met Bancontact en Mister Cash. Een Bancontact / Mister Cash betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

 


 

 

Beveiligde verbinding bij afrekenen

Het afrekenen is een punt waar je veel gegevens moet invullen. Dit gedeelte van de website is daarom ook extra goed beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. Dit certificaat, wat je kan herkennen een het slotje in je adresbalk en de toevoeging "https://" aan de URL, zorgt ervoor dat je gegevens versleuteld verzonden worden over het internet. Zo zijn je gegevens veilig en niet zichtbaar voor buitenstaanders.

 


 

 

Algemene voorwaarden

Je kan onze algemene voorwaarden bekijken en uitprinten. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

 


 

 

Privacy verklaring

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Zo worden de gegevens alleen gebruikt bij het verwerken van je bestelling. Alleen na toestemming gebruiken we je email adres om een nieuwsbrief te versturen. Om een en ander beter in beeld te brengen kan je onze Privacy & Cookie policy lezen.

 


  • Veilig betalen

  • Volg ons