Bluetooth FM Transmitter - Telefoon-autoradio transmitter - G13

€ 22,99
Nog 2 beschikbaar
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 
  • Dubbele USB-poort om tot wel 2 apparaten op te laden
  • Altijd de weg op met je eigen playlist
  • Handig hulpmiddel om hands-free te bellen

Vaarwel radio! Luister je eigen muziek.

Met deze mp3 speler kan je makkelijk je eigen muziek afspelen. Je kan het apparaat aansluiten op je auto door het in de sigarettenaansteker te plaatsen. Het toestel heeft 2 USB-poorten waardoor je makkelijk je eigen telefoon kan aansluiten of muziek vanaf een USB-stick kan afspelen.

Dit apparaat werkt via Bluetooth, die jouw muziek omzet in een FM-signaal. Stem je autoradio af op het FM-kanaal van de FM-transmitter en geniet van jouw eigen gekozen muziek. Daarnaast kan je door middel van de USB poorten ook je telefoon of tablet opladen. Zo kan je er dus zeker van zijn dat je op je bestemming aankomt met een opgeladen telefoon.

 

Voorkom boetes: bel hands-free

Naast je eigen muziek en de handige oplaadfunctie, kan je ook handsfree bellen met dit tussenstuk. Je kan makkelijk opnemen of het gesprek beëindigen door op de grote knop met het telefoontje te drukken. Bovendien kan je hiermee ook het volume van je gesprek of van je muziek regelen.

 

Eenvoudig te installeren: plug & play

De transmitter is makkelijk op de sigarettenaansteker aan te sluiten. Je kan op het display van het apparaat de FM frequentie van de transmitter afstemmen op die van de radio. Zo kan je via Bluetooth meteen naar je favoriete muziek luisteren

EAN code 8719326845692
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Compatibel met Smartphones
Geschikt voor Autoradio
Connectie via Bluetooth
Aantal USB poorten 2
Kleur Zwart