Cacious Sport- / Hardloop Armband - Geschikt voor alle Smartphones

€ 14,99
Nog 2 beschikbaar
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Geschikt voor zowel kleinere als grotere smartphones
  • De verstelbare band zit fijn om smalle en brede armen
  • Slim design en doordachte materiaalkeuze

De nieuwe generatie sportarmbanden: Meer vrijheid en gemak

Met het octopus model sportarmband van Cacious maak je kennis met een nieuwe sportervaring. Oude sportarmband-modellen bedekken vaak volledig je telefoon waardoor deze lastig te bedienen is. Met dit octopus model sportarmband ben je volledig vrij om je telefoon te bedienen en houdt je niks meer tegen een geweldige workout neer te zetten.

Universeel verstelbaar: One size fits all

De sportarmband is universeel, en past zowel met alle telefoons als om alle armen. Of je nou een smalle of brede arm hebt, door de verstelbare band zit de sportarmband altijd op een fijne manier strak om je arm. De telefoonhouder is gemaakt van duurzaam uitrekbaar rubber waardoor zowel kleinere als grotere smartphones stevig in de houder geklemd zitten.

Slim design en doordachte materiaalkeuze

De sportarmband heeft allerlei functionaliteiten die jouw sportervaring zullen verbeteren. De armband biedt ruimte om je oordopjes te organiseren en om je huissleutel in op te bergen. Doordat de hardlooparmband van veerkrachtig ABS materiaal gemaakt is, zit de armband altijd fijn en rekt deze niet uit na veelvuldig gebruik.
EAN code 8718692349803
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Compatibel met Smartphones
Kleur Zwart