Universele telefoonhouder - Stevige houder voor fiets / e-bike / scooter / motor / kinderwagen

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

  • Bestuur veilig je fiets, scooter, motor of kinderwagen
  • Makkelijker navigeren: vind direct de juiste route
  • Voorkom hoge boetes: handsfree fietsen vanaf juli 2019 verplicht

Fiets Telefoonhouder: Vind direct de juiste route

Deze telefoonhouder voor op de fiets heeft twee absolute voordelen: gemak en veiligheid. Met de Cacious universele telefoonhouder vind je eenvoudig de juiste route als je op de fiets, e-bike of scooter zit. Je navigeert dus een stuk fijner met een smartphonehouder dan dat je telkens je telefoon in en uit je zak moet halen om de route te vinden. De houder is verstelbaar zodat je je telefoon altijd in een prettige kijkhoek kan zetten als je op de fiets, motor of scooter zit. 

Houd je handen aan het stuur: Veiligheid voorop

Daarnaast neem je met een telefoonhouder voor het stuur veel veiliger deel aan het verkeer, doordat je je handen vrijhoudt om het voertuig te besturen. Wist je dat het sinds juli 2019 verboden is om je telefoon in je hand te hebben tijdens het fietsen of scooteren? Het is namelijk gebleken dat het gebruik van je telefoon op de fiets of scooter voor veel ongelukken zorgt. Met deze houder neem je dus niet alleen veel veiliger deel aan het verkeer, maar voorkom je ook een fikse boete. Win-win!

Universeel: geschikt voor vrijwel alle smartphones en elk stuur

De Cacious universele telefoonhouder is zodanig ontworpen dat deze voor iedere situatie geschikt is. Door het brede bevestigingsmechanisme bevestig je snel en eenvoudig zowel kleine als grote smartphones in de houder. De houder bevestig je met een ring die om het stuur klemt door een schroefdraad. Hierdoor is de houder geschikt voor de meest gangbare sturen van 13 tot 36mm en perfect om te gebruiken op niet alleen fietsen, maar ook e-bikes, scooters, motors en kinderwagens.

 

EAN code 8720574483291
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Stuur