Mijn winkelwagen

(0) producten

Klantenservice

Bij Hoesjesenladers.nl helpen we je graag. Als webwinkel weten wij dat er verschillende soorten klanten zijn. De klant die precies weet wat ze wil, mensen die graag geadviseerd willen worden of klanten die graag overtuigd worden op het punt te staan de juiste aankoop te doen. Voor alle soorten klanten wordt de klantenservice getraind om zich te kunnen inleven in de behoefte van de klant.

We zijn binnen openingstijden goed bereikbaar via e-mail, telefoon en ons contactformulier om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op voor advies over een aankoop, vragen over onze producten of de status van een bestelling. Voor onze telefonische klantenservice gelden andere openingstijden dan voor onze e-mail klantenservice.

E-mail

We zijn per e-mail 7 dagen per week bereikbaar, en doen ons best gestelde vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. In het weekend of op feestdagen gestelde vragen worden de eerstvolgende werkdag beantwoord. Voor al je vragen kun je mailen naar klantenservice@hoesjesenladers.nl.


Heb je een vraag over je bestelling? Zet dan het bestelnummer van je bestelling in het onderwerp.

 

STUUR E-MAIL

Telefoon

Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 14:00 en 17:00 via het telefoonnummer 085 – 06 40 299 (lokaal tarief). Houd het ordernummer van je bestelling bij de hand als je belt over een bestelling.

Social media

Als je graag via social media in contact met ons komt, kan je hier doorklikken naar de verschillende pagina's.


 

Bedrijfsgegevens

Youngsters h.o.d.n Hoesjesenladers.nl
Zuid Brouwersstraat 2 RD
2013WT Haarlem

 

SNS Bank Nederland
IBAN: NL97 SNSB 0871 7112 22

 

KvK: 55924166
BTW: NL223242688B01

Contact ons

Wij werken met een uniek contactformulier systeem om al je vragen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden. Als je onderstaand formulier invult ontvang je ter bevestiging een kopie op je e-mailadres. We zijn via dit contactformulier 7 dagen per week bereikbaar, en doen ons best gestelde vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

* Vereiste velden

  • Veilig betalen

  • Volg ons