Draagbare Bluetooth Speaker - Draadloze Mini Luidspreker

€ 22,99

Bezorging in 2-3 weken

  • Compact formaat, groots geluid
  • Lange batterijduur van 10 uur bij gemiddeld volume
  • Handzaam formaat: makkelijk mee te nemen in je tas of koffer

Geniet waar je ook gaat van je favoriete muziek met deze Joyroom Bluetooth Draadloze Luidspreker. Door het handzame formaat en lichte gewicht neem je de speaker eenvoudig mee naar het strand, het park of op vakantie. Of zet de draadloze speaker in je huis voor een rijk en kamervullend geluid.

Stabiele en betrouwbare draadloze verbinding

De speaker is volledig draadloos en je streamt gemakkelijk muziek vanaf je telefoon of tablet via de stabiele Bluetooth v5 verbinding. Bluetooth v5 is de meest recente bleutooth versie die nog stabieler en energiezuiniger is en een groter bereik heeft dan zijn voorgangers. Je kunt ononderbroken muziek luisteren tot een afstand van 10 meter. Je kunt dus vrij door de kamer bewegen terwijl de muziek ongestoord doorspeelt.

Compact formaat, groots geluid

Ondanks zijn compacte formaat kan je een degelijk geluid verwachten met diepe bassen en zuivere hoge tonen. De 5 Watt draagbare luidspreker heeft een 52mm subwoover die mooie ronde bassklanken vormt. De speaker is bescheiden van formaat maar heeft een hoog volume; de draagbarre speaker is zelfs in een lawaaierige omgeving goed hoorbaar.

Connect 2 luidsprekers voor stereogeluid

Voor de ultieme luisterervaring schaf je twee luidsprekers aan. Deze draagbare luidspreker is namelijk geschikt om te koppelen met een tweede luidspreker, zodat je prachtig stereogeluid krijgt. Beide luidsprekers spelen tegelijkertijd dezelfde muziek af met slechts 1 bluetooth verbinding. Hierdoor komt de muziek die je luistert nog beter tot zijn recht!

Voldoende batterij voor een hele dag luisterplezier

De draagbare luidspreker heeft een forse batterij waarmee je de hele dag naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder deze tussentijds op te laden. Bij gemiddeld volume kan je ongeveer 10 uur van je favoriete muziek genieten. Genoeg dus voor een hele dag op het strand of in het park. Is de batterij leeg? Binnen 2.5 uur is deze weer volledig opgeladen om vervolgens weer 10 uur lang mee te gaan. 

EAN code 8720574483345
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Joyroom
Compatibel met Smartphones en tablets
Kleur Zwart
Bluetooth versie V5.0