Universele telefoonhouder - Smartphone standaard voor Bureau / Tafel

€ 12,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

  • Verstelbaar en volledig inklapbaar
  • Doorgang voor oplaadkabel
  •  Handsfree kijken naar je favoriete video's of zoommeeting

Deze telefoonstandaard is geschikt voor het bekijken van foto's en video's op je mobiele telefoon. Doordat de houder volledig inklapbaar is kun je hem eenvoudig opbergen en meenemen. Gebruik hem bijvoorbeeld in de trein, in de keuken tijdens het koken, of gewoon aan de eettafel.

Gemak

Wil je een filmpje kijken op je smartphone zonder dat je deze steeds moet vasthouden? Met de flexibele houder heeft je device altijd de juiste houding. De standaard heeft een anti-kras bescherming aan de onderkant zodat krassen aan je tafel voorkomen worden. Verder heeft de standaard een doorgang aan de achterkant zodat je makkelijk kunt opladen.

Flexibel

De standaard is op 2 punten volledig verstelbaar! Met het bovenste deel, waar je telefoon in zit, kantel je het scherm naar voor of naar achteren. Met het onderste deel van de standaard, zet je je telefoon hoger of lager. Zo kun je je toestel altijd naar jouw behoefte in de juiste houding zetten. Handig voor momenten waarop je niet lang bezig wil zijn met het goed zetten van je scherm. Zoals bij het kijken van een serie.

Comfort

Moet je huiswerk maken, ben je een recept aan het volgen of kijk je lekker een serie? Een verkeerde kijkhoek van je scherm omdat je je telefoon onhandig tegen een voorwerp aan hebt gezet behoort tot het verleden. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik de flexibele standaard om zorgeloos te genieten van je favoriete filmpjes.

EAN code 7439606857825
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Vloer