Kuulaa 20W oplader met USB-C poort - Power Delivery / QC 3.0

€ 16,99
Nog 1 beschikbaar
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Laadt iPhone of Samsung S serie voor 50% op in minder dan 30 minuten.
  • Gebruik de oplader om je draadloze oplader op aan te sluiten.
  • Zonder kabel. Gebruik je eigen kabel of koop een bijpassende usb-C kabel.

Met deze oplader ontdek je hoe fijn het is als je telefoonbatterij snel is bijgetankt. Deze oplader is uitgerust met twee snellaad protocollen. Hierdoor laadt je de batterij van vrijwel elk merk smartphone supersnel op.

Snellaad functie 1: Power Delivery - voor iPhone

Met deze snellader laad je je iPhone extra snel op. iPhones vanaf de iPhone 8 ondersteunen snelladen, mits de oplader is uitgerust met een Power Delivery Chip. Deze 20W oplader van Kuulaa heeft zo’n door Apple ondersteunde chip, en is dus volledig geschikt om je iPhone snel op te laden. En snel gaat het; binnen 30 minuten laadt de lader je iPhone voor ongeveer 50% op. Ter vergelijking: de standaard 5W Apple opladers laden je iPhone in dezelfde tijd voor slechts 20% op.

Snellaad functie 2: Qualcomm Quick Charge 3.0 - voor andere smartphones

Niet in het bezit van een iPhone? Geen probleem. Deze oplader is ook geoptimaliseerd om andere merken smartphones supersnel op te laden. Deze Kuulaa 20W oplader is namelijk uitgerust met een Quilcomm Quick Charge 3.0 chip. De meeste recente high- en mid-end smartphones ondersteunen snelladen.

Deze oplader kan je uiteraard ook gebruiken als voeding voor je draadloze oplader (tot 20W). Deze oplader wordt geleverd zonder kabel. Let er op dat je een kabel gebruikt die geschikt is voor snelladen. 

EAN code 8720574480542
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Kuulaa
Kleur Wit
Aantal USB poorten 1
In- / Output Usb-C
Vermogen Snel (vanaf 20 watt)
Type snelladen Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0
Geschikt voor Universeel
Compatibel met Smartphone en tablet