Stevige Universele Smartphone Fietshouder - Telefoon houder voor Stuur Fiets

€ 22,99

Bezorging in 2-3 weken

  • Geschikt voor elke smartphone en ieder fietstuur
  • One-touch kliksysteem om je telefoon te bevestigen en ontgrendelen
  • Fietshouder: veilig en zonder boetes op je telefoon kijken tijdens het fietsen
Verhoog je veiligheid als je deelneemt met je fiets aan het verkeer en voorkom boetes met deze telefoonhouder voor het fietsstuur. Naast een veiligere fietservaring biedt de telefoonhouder ook exrta comfort. Je hebt altijd je telefoon in het zicht, kunt makkelijker navigeren en checkt snel even je binnenkomende berichtjes en oproepen.

Universele telefoonhouder : geschikt voor iedere situatie

De telefoonhouder is universeel en daarmee geschikt voor elke smartphone en iedere fiets. De telefoonhouder heeft een klem die zich door de schroefdraad aanpast aan verschillende stuurdiktes. Sta je op het punt om te vertrekken? Druk je telefoon in de telefoonhouder en de hoeken van de houder sluiten zich om de hoeken van je telefoon. Je telefoon zit stevig vast en je bent klaar voor de fietstocht. Aangekomen op bestemming? Druk op de hendels aan de zijkant en de houder ontgrendeld zich zodat je makkelijk je telefoon kan pakken.

Gemakkelijk in gebruik: veilig en zonder boete van A naar B

De houder is ontworpen met veel aandacht voor gebruiksgemak en comfort. Staat je telefoon niet in een prettige kijkpositie? Met het kogelgewricht zet je de houder in een andere kijkhoek zodat je altijd goed zicht hebt op het beeldscherm. Navigeren wordt een eitje, en je vindt zonder gedoe de juiste route. Daarnaast is het gebruik van een telefoonhouder op de fiets veilig en voorkom je boetes. Het is sinds 2019 verboden om je telefoon vast te houden terwijl je fietst. Wil je toch op je telefoon kijken tijdens het fietsen? Dan is een fietshouder de enige oplossing.
EAN code 8720574483468
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Stuur