Verstelbare Tablethouder voor Auto of Bestelbus - Dashboard en Voorruit bevestiging - Cacious

€ 52,99

Bezorging in 2-3 weken

 
  • Tablethouder past in elke auto en is te monteren op ruit of dashboard
  • Houder is geschikt voor bijna elke tablet en smartphone; klein of groot
  • Multi-verstelbaar zodat je hem altijd in een prettige kijkhoek zet

Verstelbare tablethouder voor in de auto/bus/wagen

Gebruik je je tablet veel onderweg om te navigeren of de weg te vinden naar je volgende (werk)afspraak? Dan wordt deze tablethouder je beste reismaatje. De tablethouder is multi-verstelbaar waardoor je hem zowel in de auto, bestelwagen of vrachtwagen altijd in een prettige kijkhoek kunt bevestigen

Stevige bevestiging: in wat voor wagen je ook rijdt

Deze tablethouder is een verbeterde versie van de eerste tablethouder die Cacious op de markt bracht. Deze tablethouder was erg populair in wagens voor beroepschauffeurs en bussen van pakketbezorgers. De meest voorkomende verbeterpunten zijn in de nieuwere versie aangepast. De arm is nu nóg langer (35cm) waardoor de tablethouder prettiger te gebruiken is in vrachtwagens of bussen waarbij de ruit verder van het stuur zit. Daarnaast zijn de scharnierpunten nog steviger gemaakt waardoor ook de nieuwere/zwaardere tablets stabiel in de houder blijven zitten.

Universeel: geschikt voor vrijwel alle tablets

Zodra je de houder in de auto of wagen bevestigd hebt, hoef je alleen nog maar je tablet erin te klikken. Binnen enkele seconden ben je ready to go! Het klemgedeeltde van de houder (waarin je je tablet bevestigt) is uittrekbaar van 12 tot 25cm waardoor bijna alle smartphones en tablets (ja, zelfs de grotere) moeiteloos in de tablethouder passen!

Voordelen van een tablethouder

Nog makkelijker navigeren dankzij het grote scherm van je tablet!

EAN code 8720574483796
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Tablets en Smartphones
Plaatsing Dashboard / voorruit