Universele telefoonhouder auto met draadloos opladen - Dashboard of Ventilatierooster plaatsing

€ 12,49

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

  • Telefoonhouder en draadloze oplader in 1
  • Bevestig de houder in het ventilatierooster of op het dashboard van je auto
  • Stoot- en schokbestendig

Je nieuwe favoriete telefoonaccessoire voor in de auto

Met deze telefoonhouder laad je jouw telefoon binnen no-time draadloos op tijdens het rijden. Tijdens het opladen kan je jouw smartphone nog gewoon gebruiken. Veilig handsfree bellen, muziek streamen of navigeren is dus geen probleem. De klemmen voor je telefoon zijn verstelbaar, hierdoor is de houder universeel en passen er meerdere modellen in. Ben je op bestemming aangekomen? Dan kan je alles weer makkelijk loskoppelen en opbergen. Nooit meer problemen met het inpluggen van vele kabels en het in de houder drukken van je telefoon. Een echte must have voor in je auto!

Draadloze oplaadfunctie

Als je je telefoon (die geschikt is voor draadloos opladen) in de houder plaatst zal deze gaan opladen. De Qi snellaadtechnologie en een output van 10W zorgen ervoor dat laden lekker snel gaat.

Smart chip

De telefoonhouder is uitgerust met een verbeterde smart chip die bescherming biedt tegen overladen, kortsluiting en oververhitting. Je hoeft dus niet bang te zijn voor schade aan je mobiel.

Aan te passen naar jouw wensen

De twee meegeleverde bevestigingsstukken zorgen ervoor dat je de telefoonhouder eenvoudig in de auto kunt bevestigen. De universele houder is zowel in het ventiliatierooster als op het dashboard te bevestigen. De 360 graden draaiende bol is daarnaast kantelbaar. Hierdoor kan je zelf bepalen welke stand jij het fijnst vindt!

EAN code 8719326748146
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones geschikt voor draadloos opladen
Plaatsing Ventilatierooster