Auto telefoonhouder universeel · Klembevestiging dashboard · Cacious

€ 17,99

Bezorging in 2-3 weken

 
  • Stevige klem die niet zomaar loslaat
  • Houder is geschikt voor elke smartphone; klein of groot
  • Veilig op pad terwijl je telefoon je navigeert

Easy does it: makkelijker kan niet

Deze telefoonhouder voor in de auto valt in 1 woord te omschrijven: gemak! Heeft je auto een overstekend dashboard? Dan installeer je binnen no time de houder op het dashboard! Dik of dun dashboard, het maakt niet uit. Simpelweg de telefoonhouder op het dashboard klemmen en je bent klaar om op pad te gaan! De uiteinden van de klemmen zijn met technisch rubber gecoat waardoor de houder geen krassen achterlaat en altijd op zijn plek blijft, hoe hobbelig de weg ook is of hoe hard je ook optrekt.

 

Werkt met elke smartphone: past altijd

De telefoonhouder is uitrekbaar tot 9 cm en daardoor geschikt voor alle smartphones, ook met hoesje. Geen smartphone is te klein of te groot voor deze houder. Ook de uiteindes van de klem voor de telefoon zijn met rubber gecoat. Wees dus niet bang dat je telefoon door de auto vliegt als je plotseling hard moet remmen.

 

Klein formaat: groot plezier

De telefoonhouder is klein en compact. Hierdoor neem je de houder makkelijk mee op pad en is hij zelfs ideaal om mee te nemen voor in de huurauto op vakantie! Voordeel van bevestiging op het dashboard is dat de telefoon direct achter het stuur zit en je je ogen op de weg kan houden. Extra veilig op weg dus met deze telefoonhouder!

 

Voordelen van een telefoonhouder

Gemakkelijk navigeren, hands-free bellen en onderweg altijd je telefoon bij de hand!

EAN code 8718692348738
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Cacious
Compatibel met Smartphones
Kleur Zwart