Zwarte Kuulaa 36W oplader met usb-C en usb-A poort - Power Delivery / QC 3.0

€ 21,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Laadt iPhone of Samsung S serie voor 50% op in minder dan 25 minuten.
  • Gebruik de oplader om je draadloze oplader op aan te sluiten.
  • Zonder kabel. Gebruik je eigen kabel of koop een bijpassende usb-C of usb-A kabel.

Niks vervelender dan een lege telefoon midden op de dag. Als je aan het werk bent of gewoon thuis op de bank zit, zit je er niet op te wachten om je telefoon urenlang kwijt te zijn aan de oplader. Deze oplader is uitgerust met 2 usb-poorten waarmee je dus meerdere telefoons en tablets tegelijk super snel op kunt laden. De oplader is uitgerust met 2 snellaad protocollen. Hierdoor laadt je de batterij van vrijwel elk merk smartphone supersnel op.

Snellaad functie 1: Power Delivery - voor iPhone

Met deze snellader laad je je iPhone extra snel op. iPhones vanaf de iPhone 8 ondersteunen snelladen, mits de oplader is uitgerust met een Power Delivery Chip. Deze 36W oplader van Kuulaa heeft zo’n door Apple ondersteunde chip, en is dus volledig geschikt om je iPhone snel op te laden. En snel gaat het; binnen 30 minuten laadt de lader je iPhone voor ongeveer 50% op. Ter vergelijking: de standaard 5W Apple opladers laden je iPhone in dezelfde tijd voor slechts 20% op.

Snellaad functie 2: Qualcomm Quick Charge 3.0 - voor andere smartphones

Niet in het bezit van een iPhone? Geen probleem. Deze oplader is ook geoptimaliseerd om andere merken smartphones supersnel op te laden. Deze Kuulaa 36W oplader is namelijk uitgerust met een Qualcomm Quick Charge 3.0 chip. De meeste recente high- en mid-end smartphones ondersteunen snelladen.

Behalve als oplader voor je smartphone, kan je deze lader ook gebruiken als adapter voor je draadloze oplader (tot 36W). Om van het genot van snelladen te kunnen genieten, is het belangrijk dat je een kabel gebruikt die snelladen ondersteunt. Deze oplader wordt standaard zonder kabel geleverd.

EAN code 8720574480399
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Kuulaa
Kleur Zwart
Aantal USB poorten 2
In- / Output Usb-A, Usb-C
Vermogen Snel (vanaf 20 watt)
Type snelladen Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0
Geschikt voor Universeel
Compatibel met Smartphone en tablet