Waterdichte HD endoscoopcamera met IP67 en 6 leds

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

Praktisch en multifunctioneel:
De endoscoopcamera is een mini-camera met praktisch gebruik. Je kunt hem gebruiken om de minst toegankelijke plaatsen te controleren. De endoscoopcamera wordt nuttig bij de controle, bij de reiniging, reparatie en onderhoud thuis en in de industrie, bijvoorbeeld de airconditioning, de ventilatie, de motor, de ketel, de buizen of de kanalen.


Nauwkeurig
De endoscoopcamera is uitgerust met een lange en elastische kabel, die een meter lang is, waardoor hij op de minst toegankelijke plaatsen komt. De set bevat 3 extra opzetstukken, d.w.z. de haken, de magneet en de spiegel voor zijbewaking, om met nog grotere nauwkeurigheid ontoegankelijke plaatsen te observeren. De camera met een diameter van slechts 5,5 mm en de gezichtshoek van 67 graden werkt als de periskop.

Waterbestendig en duurzaam met niet-grote afmetingen
De endoscoopcamera is waterbestendig, daarom kun je hem zonder angst als onderwatercamera gebruiken. Hij is ideaal voor observatie onder water of op plaatsen die met vloeistof worden gevuld, vooral in kanalen met water of verstopte buizen. Dankzij het brede bereik van het werk bij lage temperaturen van -10 °C tot 120 °C is hij zeer resistent.


Eenvoudig te bedienen
Sluit de camera aan op je apparaat om met de bewaking te beginnen. Zoek dan AN98 in je app-shop en installeer hem. Als je de app voor het eerst start, zal hij je vragen om toegang tot de camera, de microfoon en de bestanden - je moet dit accepteren. De app vraagt dan om toegang tot de camera en zodra deze is goedgekeurd, begint hij te werken. Start op een pc gewoon een beeldopnametoepassing, bijv. camera.

Hoge kwaliteit van de uitvoering
De endoscoopcamera heeft hoge technische parameters en wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de uitvoering. De gebruiker van de camera heeft twee resoluties in de hoogte van 640 x 480 px en 1024 x 720 px. De snelheid van de opname van de endoscoopcamera HD, die 30 afzonderlijke beelden per seconde bedraagt, maakt het mogelijk om nauwkeurige filmopnames vast te leggen. Bovendien zijn er in de constructie van de endoscoopcamera zelfs 6 witte led-diodes.
EAN code 5904094221660
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden