Mijn winkelwagen

(0) producten

Retourneren

 
 
Waar wil je informatie over vinden?

 


  

 

Retourtermijn

Wij garanderen altijd de beste kwaliteit en doen ons uiterste best je bestelling naar volle tevredenheid af te handelen. Desalniettemin is het mogelijk bestelde artikelen te retourneren of gratis om te ruilen. Normaal gesproken hanteren wij 14 dagen retourtermijn. De retourtermijn is de termijn waarbinnen de koop kan worden ontbonden, en gaat in op de dag nadat het pakket door jou in ontvangst is genomen. In november en december zijn wij extra coulant. Dan kan je je bestelling ook nog gewoon in januari terugsturen.

  

Voorwaarden retourtermijn

 1. Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden.
 2. Je dient de producten in een geschikte verpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan.
 3. Indien je gebruik wilt maken van volledige terugbetaling, of de volledige waarde wilt gebruiken om een artikel te ruilen, dien je de producten in originele verpakking en volledige nieuwstaat zonder vuil of gebruiksporten te retourneren. 

 


 

 

Uitzonderingen retourtermijn

Niet alle producten uit ons assortiment komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Onderstaande producten of productgroepen leiden in de beschreven toestand tot een nader te bepalen waardevermindering. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

 • Verbruiksartikelen zoals screenprotectors of reinigingsvloeistof (indien de verpakking is geopend).
 • Artikelen die om hygiënische redenen niet opnieuw gebruikt kunnen worden zoals oordopjes en in-ear headsets (indien de verpakking is geopend en / of de verzegeling is verbroken).
 • Artikelen die gebruikt, beschadigd, vuil of incompleet zijn.
 • Artikelen die in opdracht van de klant zijn aangepast of geproduceerd (maatwerk)

 


 

 

Besteld via Bol.com

Heb je via Bol.com besteld? Vergeet je bestelling dan niet als retour aan te melden bij Bol.com. Log hiervoor in op je account bij Bol.com en ga naar ‘bestelstatus’. Zoek de producten op die je wilt retourneren en start de retouraanvraag. Volg daarna de retourprocedure zoals beschreven op het retourformulier dat je ontvangen hebt.

 


 

 

Retourprocedure voor bestellingen via Hoesjesenladers.nl

Bij je bestelling heb je een retourformulier en retouretiket ontvangen. Gebruik deze bij het retour zenden van je bestelling zodat we een vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vul het retourformulier volledig in en doe deze in de verzendverpakking waarmee je je bestelling retour zendt. Sluit de verzendverpakking vervolgens stevig af en plak het retouretiket op de verzendverpakking. Op het retouretiket staat ons adres waarnaar je kunt retourneren:

 

Hoesjesenladers.nl

Zuid Brouwersstraat 2 RD

2013WT Amsterdam

The Netherlands

 

Ben je je retourformulier kwijtgeraakt? Stuur dan een email naar aftersales@hoesjesenladers.nl. Onze aftersales-afdeling stuurt dan een nieuw retourformulier naar je op.

 


 

 

Terugstorttermijn voor retourgezonden artikelen

Zodra wij je retourgezonden artikel hebben ontvangen, gelden de volgende terugstorttermijnen:

 • Achteraf betalen: drie werkdagen, indien je nog niet hebt betaald, vervalt de betalingsverplichting
 • iDEAL: drie werkdagen
 • Paypal: drie werkdagen
 • Bankcontact / Mister Cash: drie werkdagen

 


 

 

 • Veilig betalen

 • Volg ons