Auto telefoonhouder universeel · 360° klembevestiging dashboard · Cacious

€ 17,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

Nog 2 beschikbaar
 
  • Telefoonhouder past in vrijwel elke auto
  • Houder is geschikt voor elke smartphone; klein of groot
  • Veilig navigeren, hands-free bellen

Heads Up Display: Upgrade je dashboard

Deze telefoonhouder van Cacious vormt het verlengstuk van je dashboard. De telefoonhouder helpt je handsfree en veilig je telefoon te gebruiken terwijl je autorijdt. De houder wordt op de bovenkant van je dashboard geplaatst waardoor je telefoon zich op een fijne positie bevindt om te navigeren. Doordat je telefoon in de houder recht boven het stuur bevestigd is kan je veilig de route-aanwijzingen aflezen terwijl je tegelijkertijd een oogje op de weg houdt.

 

Universeel: geschikt voor bijna elke telefoon

Je telefoon zit bevestigd door een simpel klem-systeem. Dit systeem is uittrekbaar waardoor de houder geschikt is voor vrijwel elke smartphone (5.2 tot 8.5cm schermbreedte). Daarnaast is de houder draaibaar. Hoe navigeer jij het liefst; in portret- of landscapestand? Met deze houder is beide mogelijk.

 

Stevige bevestiging: Met een veilig gevoel op weg

Door rubberen fixatiestrips zit zowel de houder op het dashboard als de telefoon in de houder stevig bevestigd. Geen zorgen dat je de houder of de telefoon onderweg losschieten. Daarnaast zorgen de rubberen strips ervoor dat je dashboard en telefoon onbeschadigd blijven.

EAN code 8718692349308
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Dashboard / voorruit