Auto telefoonhouder universeel · Dashboard / Ventilatierooster bevestiging · Cacious

€ 17,99

Bezorging in 2-3 weken

 
  • De houder is op 3 manieren te bevestigen
  • Geschikt voor vrijwel elke telefoon
  • Pas de houder aan zoals jij dat wilt

Multifunctioneel: Monteer zoals jij wilt

Op zoek naar een telefoonhouder maar weet je niet hoe je deze in de auto wilt monteren? Met deze telefoonhouder van Cacious zijn er 3 verschillende opties. De houder is zo ontworpen dat deze zowel op de voorruit als op het dashboard of het ventilatierooster te monteren. Ideaal, want zo kan je gaandeweg ervaren welke montageoplossing voor jou het fijnste werk.

 

Easy One Touch: Bevestig je telefoon automatisch

Het belangrijkste kenmerk van deze telefoonhouder is misschien toch wel de Easy One Touch-technologie waarmee hij is uitgerust. Door deze technologie bevestig je je telefoon met 1 simpele handbeweging in de houder. Het enige dat je hoeft te doen is je telefoon tegen de grijze pad aan te drukken. De houder zal zich automatisch om je telefoon klemmen. Geen geklungel dus meer met het bevestigen van je telefoon; perfect voor de vroege ochtenden waarin je haast hebt!

 

Universeel design: Brede compatibiliteit

Doordat de houder op 3 verschillende manieren te bevestigen is, past hij gegarandeerd in iedere auto. De klemmen voor de telefoon hebben een brede spanwijdte waardoor vrijwel elke telefoon geschikt is voor de houder. Tot slot is de arm van de houder draaibaar en kan je dus altijd eenvoudig de houder in de ideale kijkhoek zetten.

EAN code 8718692349346
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Dashboard / voorruit