Auto telefoonhouder universeel - Ventilatierooster bevestiging

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

 
  • Telefoonhouder past in elke auto
  • Houder is geschikt voor elke smartphone; klein of groot
  • Gemakkelijk navigeren, hands-free bellen

Gemakkelijke bevestiging: past altijd

De telefoonhouder kan eenvoudig bevestigd worden op het ventilatierooster in elke auto! Dik of dun rooster, het maakt niet uit. Het bevestigingsmechanisme is zo gemaakt dat de houder altijd past. De bevestiging is met technisch rubber gecoat waardoor de houder altijd op zijn plek blijft, hoe hobbelig de weg ook is of hoe hard je ook optrekt. Voordeel van bevestiging in het ventilatierooster is dat de voorruit vrij blijft en je zicht op de weg niet belemmert wordt. Extra veilig op weg dus met deze telefoonhouder!

 

Werkt met elke smartphone: klein of groot

De telefoonhouder is uitrekbaar tot 8,5 cm en daardoor geschikt voor alle smartphones, ook met hoesje. Zelfs de grotere smartphones als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8+ blijven stevig zitten in de houder. De rubber-coating op de plek waar de telefoon vast wordt gehouden zorgt voor zeer krachtige grip. Geen angst dat je telefoon door de auto vliegt als je plotseling hard moet remmen.

 

Klein formaat: groot plezier

De telefoonhouder is klein en compact. Hierdoor neem je de houder makkelijk mee op pad en is hij zelfs ideaal om mee te nemen voor in de huurauto op vakantie! Desondanks het formaat is de bevestigingskracht niet minder. Gegarandeerd dat de houder stevig in het rooster zit en je telefoon op zijn plek blijft in de houder.

 

Voordelen van een telefoonhouder

Gemakkelijk navigeren, hands-free bellen en onderweg altijd je telefoon bij de hand!

EAN code 8719246098871
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Kleur Zwart
Compatibel met Smartphones
Plaatsing Ventilatierooster