Auto telefoonhouder universeel · Magnetische bevestiging · Cacious

€ 15,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

Nog 1 beschikbaar
 
  • Telefoonhouder past in elke auto
  • Houder is geschikt voor elke smartphone; licht of zwaar
  • Gemakkelijk navigeren, hands-free bellen

Eenvoudig in gebruik: altijd snel op pad

Nooit meer gedoe om je telefoon te proppen in lastige houders met deze handige magnetische telefoonhouder van CaciousSimpelweg je telefoon voor deze magnetische houder in het ventilatierooster van je auto houden is voldoende. Je telefoon trekt zich automatisch vast aan de magneet en je rit kan beginnen! Eenmalig het magnetische plaatje aan je telefoon bevestigen en de houder in het ventilatierooster en de autorit begint voortaan altijd soepel. Het plaatje bevestig je op 1 van deze 4 manieren; achter het hoesje, op het hoesje, op de telefoon of achter de accudeksel.


Gemakkelijke bevestiging: past altijd

De telefoonhouder kan eenvoudig bevestigd worden op het ventilatierooster in elke auto! Dik of dun rooster, het maakt niet uit. De bevestiging is met technisch rubber gecoat waardoor de houder altijd op zijn plek blijft, hoe hobbelig de weg ook is of hoe hard je ook optrekt. Voordeel van bevestiging in het ventilatierooster is dat de voorruit vrij blijft en je zicht op de weg niet belemmert wordt. Extra veilig op weg dus met deze telefoonhouder!

 

Werkt met elke smartphone: klein of groot

Door de magnetische bevestiging is geen telefoon te klein of te groot voor deze houder. De magneet is erg sterk en trekt je smartphone stevig tegen de houder aan. Het ijzeren plaatje kan simpelweg achter het hoesje geplaatst worden (in het geval van een backcover), of op de telefoon of het hoesje (in het geval van een book case*). 

 

Voordelen van een telefoonhouder

Gemakkelijk navigeren, hands-free bellen en onderweg altijd je telefoon bij de hand!

 

*Book case hoesjes kunnen te dik zijn voor de magnetische aanttrekkingskracht. De telefoon blijft beter zitten in het geval de magneet op het hoesje wordt geplaatst in plaats van erachter.

EAN code 8718692348769
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 12 maanden
Merk Cacious
Compatibel met Smartphones
Kleur Zwart