Laptop standaard en verhoger - Universeel 10" tot 16" inch - Zwart

-25%
Speciale prijs € 22,59 Normale prijs € 29,99

Bezorging in 2-3 weken

  • Universeel: geschikt voor vrijwel alle laptops
  • Volledig inklapbaar, compact en licht van gewicht
  • Handige telefoonhouder zodat je je telefoonscherm naast je laptopscherm hebt

Verhoog je productiviteit: werk ergonomischer

Vandaag de dag werken we meer en meer thuis. Om je productiviteit op peil te houden en lang comfortabel achter je laptop te zitten, is het belangrijk om een ergonomische houding aan te nemen. Met deze laptopstandaard zet je je Macbook of laptop in precies de juiste positie om prettig te werken. De standaard is verstelbaar en zet je laptop in 7 verschillende standen. Zo staat je laptop altijd in een prettige stand om langdurig comfortabel en effectief te kunnen werken. Naast je laptop is er een houder waar je je telefoon of iPhone in kunt bevestigen zodat je deze ook altijd bij de hand hebt.

Slim design: de beste laptopstandaard in zijn soort

Deze laptophouder is veel meer dan een doorsnee laptopstandaard. Door het slimme ontwerp schaf je met deze laptopstandaard de beste in zijn soort aan. Zo is de laptopstandaard volledig draaibaar, wat handig is als je iets op je beeldscherm wilt laten zien aan iemand die naast je zit. De bodemplaat van de laptopstandaard heeft voldoende ventilatieroosters zodat je laptop niet oververhit raakt. En doordat de laptopstandaard universeel is, kan je hem voor bijna alle formaten laptops gebruiken (10 tot 16 inch). De onderkant van de laptophouder is voorzien van rubbers, zodat deze niet wegglijdt op gladde oppervlaktes.

Compact en licht design: eenvoudig mee op pad te nemen

De laptopstandaard is volledig inklapbaar tot slechts een dikte van 2.3 centimeter. Samen met zijn zeer lichte gewicht van nog geen 400 gram past de standaard in iedere laptoptas en draag je hem gemakkelijk met je mee. 
EAN code 8720574483666
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Kleur Zwart
Compatibel met Laptops
Plaatsing Vloer