iPhone 13 Mini Privacy Tempered Glass - Cacious (Spy serie)

-28%
Speciale prijs € 10,79 Normale prijs € 14,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

  • Beschermglaasje gemaakt van gehard glas
  • Speciaal op maat gemaakt en geschikt voor iPhone 13 Mini

Privacy Screen Protector

Met deze glazen screen protector voor de iPhone 13 Mini houd je pottenkijkers buiten de deur. Door de nieuwste techniek is je telefoonscherm met deze screen protector alleen voor jou zichtbaar. Mensen die naast of achter je zitten kunnen niet meekijken op je scherm. Dit komt doordat het scherm alleen goed leesbaar is als je er frontaal op kijkt. Kijk je vanuit een schuine hoek op het scherm, dan kleurt het scherm donkerder naarmate de hoek groter wordt.

Tegenwoordig gebruik je je telefoon al lang niet alleen meer voor onschuldige tekstberichtjes en belletjes. Bankzaken, datingapps en andere gevoelige informatie zijn dag en nacht beschikbaar op je smartphone. Dan is het fijn als niemand met je meeleest terwijl jij deze zaken checkt.

kies je voor folie of glas?

Screen protectors zijn er zowel in folie- als in glas-variant. Deze Cacious screen protector uit de Spy serie is gemaakt van glas. Het voordeel hiervan is dat deze niet alleen krassen voorkomt maar ook barsten. Als je je telefoon laat vallen, zal een glazen screen protector de grootste impact van de val opvangen. Hierdoor kan een glazen screen protector voorkomen dat het scherm van je iPhone 13 Mini breekt, door zelf de val op te vangen en te barsten. Natuurlijk kan je met deze screen protector je telefoon niet klakkeloos laten vallen, maar deze Cacious glazen screen protector is altijd een slimme keus als je telefoon je dierbaar is.
EAN code 8720574482195
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Type screenprotector Privacy
Aantal in verpakking 1
Geschikt voor Apple
Compatibel met iPhone 13 Mini