iPhone 15 / iPhone 15 Pro Screen Protector - 2 stuks - Cacious (Clear serie)

€ 11,99

Op werkdagen voor 23:30 besteld = morgen in huis!

  • Screen protector voor iPhone 15 en iPhone 15 Pro
  • In de verpakking zitten 2 stuks

Bescherm het Scherm van je iPhone 15 met Onze Screen Protectors

Wil je ervoor zorgen dat je iPhone 15 of iPhone 15 Pro in perfecte staat blijft? Dan is het slim om niet alleen een hoesje te gebruiken, maar ook een hoogwaardige screen protector. Deze eenvoudige toevoeging is van onschatbare waarde om je iPhone 15 (Pro)-scherm krasvrij te houden.

Eenvoudig maar uiterst doeltreffend

Hoewel het op het eerste gezicht misschien slechts om een dunne plastic folie lijkt te gaan, hebben we bij het ontwerp van deze screen protector aan veel details gedacht om hem extra doeltreffend en gebruiksvriendelijk te maken. Onze screen protector is voorzien van afgeronde randen, waardoor deze bijna onzichtbaar is. Dankzij het ultradunne ontwerp, met een dikte van slechts 0.2 millimeter, blijft je iPhone 15 (Pro)-scherm even gevoelig als zonder het gebruik van de screen protector.

In elke verpakking ontvang je maar liefst 2 screen protectors, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt. Bescherm je kostbare iPhone 15 / iPhone 15 Pro en geniet van een krasvrij scherm met onze hoogwaardige screen protectors. Niet alleen zorg je zo voor een langere levensduur van je telefoon, maar ook voor een optimale visuele ervaring. Bestel ze vandaag nog voor de ultieme bescherming van je iPhone 15 (Pro)-scherm.

EAN code 8720574484250
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Cacious
Type screenprotector Standaard
Aantal in verpakking 2
Geschikt voor Apple
Compatibel met iPhone 15 en iPhone 15 Pro